Om Mix-Madsen

Om Mix-Madsen

Jeg er født i 1978 og opvokset i København. Jeg har siden 15-års alderen haft en stor passion for graffiti kunst, street art, gadens kunst og udtryk. Inspirationen henter jeg fra det, der rører sig i gadelivet, ulmer i samfundet og lever i fantasien. Jeg bruger teknikker som spraymaling, stencil, airbrush, akryl og tusch og ofte sammen. Det giver maleriet en anderledes udtryksform. Til daglig udfører jeg udsmykning på alt fra butiksfacader, cafeer, biler, private hjem til institutioner mm. Jeg maler på lærred og udstiller på gallerier, cafeer og i kunstforeninger.

Jeg er hobby fotograf og da jeg gik i gang med at tage billeder til min første fotobog “Steel Stories” (2013), begyndte jeg at fotografere på et mere seriøst plan. Det udviklede sig senere hen til min anden fotobog “Kbh Passion” (2017), og i processen fik jeg øjnene op for “Urban Exploring” , som er en af de 5 subkulturelle miljøer, bogen følger. Jeg opsøger steder, der ellers ikke er tilgængelige for offentligheden som fx forladte steder, tunneller og hustage og dokumenterer det med flotte fotos. Derudover har jeg en forkærlighed for jernbanen og toge. Stemningen, lyset og perspektivet i motivet, er noget af det, som jeg oplever langs toglinjen.

Jeg har interesse og erfaring med film mediet, og har taget en del kurser indenfor dokumentargenren. Jeg har filmet, redigeret og udgivet to undergrundsfilm: “Superfly” (2000) og “Street life” (2005), der omhandler graffiti, street art og subkulturer i gadelivet i forskellige lande. Jeg har filmet og redigeret musikvideo til “Cas – Neonløgne” (2006) – “Nota Bene – Tandstikker” (2014) og “Dialekten – Tirsdag” (med Jonas Reher) (2014) – “Nota Bene & Davey – Dag for dag” (med Jonas Reher) (2017).