Jeg tilbyder

Jeg tilbyder

Bestillingsarbejde

Jeg tilbyder udsmykning af vægge, gavle, biler, både, cykler, motorcykler, møbler, lærred, dørskilte, plakater, design af logo og meget mere. Jeg arbejder med spraymaling, airbrush. akryl, stencil og tusch. Jeg udfører bestillingsopgaver og kan lave mange forskellige stilarter. Stort set alt kan lade sig gøre, og intet er for småt eller for stort.

Jeg er meget fleksibel i forhold til tidsrum og kommer gerne rundt i hele landet. Prisen afhænger af størrelse, motiv og transport. Jeg kan forberede en skitse til godkendelse inden arbejdet går i gang. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud. Prisen er altid fair, og jeg kan garantere et professionelt resultat.

Salg og udstilling af min egen kunst

Jeg sælger og udstiller min egen kunst udført på lærred, modeltog og skulpturer til både private og virksomheder. Jeg udstiller i kunstforeninger, gallerier, cafeer med mere. Jeg tager gerne imod nye steder at udstille.

Du har mulighed for at købe min fotokunst. De kan bestilles i de fleste formater og alle fotografierne er til salg. Man kan vælge mellem fotopapir, fotolærred, alu-plade, akrylglas, foto-panel, hård skumplade eller vægbillede på træ. Kontakt mig for en uforpligtende snak og tilbud vedr. dine ønsker om mål og produkt.

Workshop og privat undervisning

Med mange års erfaring som graffitikunstner kan jeg tilbyde workshop og undervisning i lovlig graffiti som gavlmaleri og på lærred.

Fra 2009 til 2012 underviste jeg på Herlev Ungdomsskole i graffitikunst og street art.

Kontakt mig for en snak og et uforpligtende tilbud.