Graffitikunst på biler og cykler

Graffitikunst på biler og cykler

Jeg kan tilbyde at male din cykel eller bil. Det kan fx være Christianiacyklen, som skal skille sig ud fra mængden og være let genkendelig. Det kan være, at din firmabil har brug for unik udsmykningreklame og godt blikfang på farten, eller din private bil skal have lidt kulør på hverdagen.

Vi finder i fællesskab ud af, hvor stor udsmykningen skal være, hvilket motiv/ideer du ønsker og hvilke farver der passer til dine behov. Intet er for stort, intet er for småt. I første omgang vil jeg komme med et uforpligtende tilbud med forslag og detaljer til det færdige resultat. Du kan bestille en mere detaljeret skitse, som jeg vil udarbejde og fremsende til din endelige godkendelse før opstart. Skitsen koster 500,- som vil blive trukket fra det endelige beløb såfremt, at udsmykningen udføres.

Prisen er altid baseret på opgaven og afhænger af størrelsen på graffitimaleriet, motivets sværhedsgrad og hvor i landet udsmykningen skal udføres. Prisen er altid fair, og med 25 års erfaring kan jeg garantere et professionelt resultat. Jeg er meget fleksibel i forhold til tidspunkt på dagen, hvor arbejdet ønskes udført og kommer gerne rundt og udfører graffitikunst i hele landet og udenfor landets grænser.