Udsmykning på væg

Udsmykning på væg

Jeg tilbyder vægmaleri hos private, instituationer og virksomheder. Det kan fx være udsmykning i hjemmet, børneværelset, gavlmalerier, butiksfront mm. Kun fantasien sætter grænser for, hvor du ønsker graffitikunst udført.

Vi finder i fællesskab ud af, hvor stort vægudsmykningen skal være, hvilket motiv/ideer du ønsker og hvilke farver der passer til dine behov. Intet er for stort, intet er for småt. I første omgang vil jeg komme med et uforpligtet tilbud med forslag og detaljer til det færdige resultat. Ved bestilling af vægmaleri, kan du bestille en mere detaljeret skitse, som jeg vil udarbejde og fremsende til endelig godkendelse. Skitsen koster 500,- som vil blive trukket fra det endelige beløb såfremt, at udsmykningen udføres.

Prisen er altid baseret på opgavens omfang og afhænger af størrelsen på graffitimaleriet, motivets sværhedsgrad, og hvor i landet udsmykningen skal udføres. Prisen er altid fair og med 25 års erfaring indenfor grafittikunst, kan jeg garantere et professionelt resultat. Jeg er meget fleksibel i forhold til tidspunkt på dagen, hvor arbejdet ønskes udført og kommer gerne rundt i hele landet og udenfor landets grænser.